Palvelut/Hinnasto


Kolin toimipisteen
palvelut, hinnaston ja yhteystiedot löydät tästä osoitteesta:
www.edeakoli.fi

Juuan palvelut ja hinnasto

Teen Voice Well®-hoitoja kotikäynteinä tiistaipäivisin.
Tuon kaiken tarvittavan mukanani pyyhkeitä ja tyynyjä myöten,
eli voit vain pötkähtää matkaplintille hierottavaksi ja rentoutua! 
Hinnat sisältävät kilometrikulut 25km säteellä Juuan keskustasta.


Voice Well®-hoidot 

60min - 65,00€ 
Sarjahoitona: 3 x 60min - 180,00€ (ale -15€)

90min - 85€
Sarjahoitona: 3 x 90min - 235,00€ (ale -20€)


Maksuvälineet: käteinen, sähköpostilla lähetettävä lasku, ePassi Hyvinvointi-etu (henkilökohtainen) ja Smartun Hieronta-etu (henkilökohtainen).
Voice Well®-hoito

Voice Well®-hoito on monipuolisesti koko kehoa hoitava ja huoltava menetelmä, jossa hoitomenetelminä käytetään soveltaen klassista/urheiluhierontaa, mobilisointia ja muita manuaalisia hoitotekniikoita.

Voice Well®-hoito poistaa lihasten jännitystiloja ja kireyksiä kehosta, auttaa purentaelimistöön kohdistuvissa ongelmissa, helpottaa hengitystä ja äänentuottoa, lisää tietoisuutta omasta äänentuottotavasta, rauhoittaa ja rentouttaa koko kehoa.

Hoidettavia alueita:
- Hoitoalueet katsomme asiakkaan tilanteen ja tarpeiden mukaan.
- Erityisesti äänentuottoon, hengittämiseen ja purentaan liittyvät lihakset ja rakenteet käsitellään huolella,
mm. rintakehä, hartiat, niska, kaula ja kurkunpää, purentalihakset (suun sisältä ja ulkopuolelta), leukanivelet ja kieli.
- Asiakkaan ryhdistä, terveydentilasta, ammatista tai vapaa-ajan harrastuksista riippuen hoito voidaan myös laajentaa esim. käsiin, selkään tai koko vartalon alueelle.
- Tarvittaessa hoidon lisänä käytetään ääniharjoituksia ja annetaan äänenkäytönohjausta äänentuottoon vaikuttavien lihasten rentouttamiseksi (mikäli äänen kanssa on ongelmia), sekä yleisesti kehonhuoltoon annetaan tarvittaessa ohjeita kotona tehtäväksi.

Jos sinulla on seuraavanlaisia oireita, Voice Well®-hoidosta olisi sinulle apua:
- kiputiloja leukojen ja purentalihasten alueella, suun rajoittunut avaaminen
- kireyttä niska-hartia-rintakehä-lapojenväli-alueella
- päänsärkyä, migreeniä
- korvatuntemuksia, mm. kipua, suhinaa tai ajoittaista tinnitusta
- äänen väsymistä, murtumista tai käheytymistä tavallisen arjen keskellä
- kurkku tai kaula tuntuu kireältä, tuntuu "palan tunnetta", joutuu kröhimään/selvittelemään kurkkua ennen puhumisen aloittamista
- olo on stressaantunut, jännittynyt ja hermostunut

Suosittelisin Voice Well® -hoitoa erityisesti:
- kaikille äänityöläisille (mm. asiakaspalvelijat, puhujat, opettajat, laulajat, papit)
- bruksaajille
- toimistotyöläisille
- laulua ja teatteria harrastaville, puhallinsoittimia soittaville
- purentaelimistön toimintahäiriöistä (TMD)
 kärsiville

Voice Well®-hoitomenetelmän on kehittänyt Kirsti Leppänen.


Urheilu / Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on perinteinen hoitomuoto, jolla tarkoitetaan manuaalista pehmeisiin kudoksiin kohdistuvaa käsittelyä/muokkausta viidellä perusotteella. Nämä perusotteet ovat sively, hankaus, pusertelu, täristys ja taputus.

Urheiluhieronta puolestaan on hieronnan erityisosaamisalue, jossa otetaan huomioon urheilijan harjoituskausi, harjoitusohjelma ja lajivaatimukset. Hieronnassa sovelletaan klassisen hieronnan otteita sekä muita manuaalisia otteita, esim. mobilisointia, passiivisia venytyksiä ja poikittaisotetta, urheilijan tilanteen ja tarpeiden mukaan. Tavoitteena on parantaa laji- ja kilpailutuloksia.

Hieronta on aina asiakaslähtöistä ja suunnitelmallista hoitoa, jossa huomioin asiakkaan tarpeet, toiveet ja tavoitteet. Käytän hieronnoissa monipuolisesti erilaisia otteita.

Hieronta saa aikaan kokonaisvaltaisen hyvän olon tunteen; lihasjännitys lieventyy, lihaksisto rentoutuu, pintaverenkierto ja aineenvaihdunta vilkastuvat, keskushermosto rauhoittuu, stressi laukeaa, kuona-aineiden poistuminen kudoksista edistyy ja happi pääsee helpommin kudoksiin, jolloin lihaksiston kipu usein lievittyy.

Suomessa hieronta on osa terveydenhuoltoa. Koulutettu hieroja on valtioneuvoston asetuksella nimikesuojattu terveydenhuollon ammattihenkilö. Tämä tarkoittaa sitä, että sitä varten on käytävä laillinen koulutus, jolloin kyseistä nimikettä saa käyttää. Koulutetut hierojat on rekisteröity Valviran eli sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirastoon.